Standup

31. januar er premieren på neste standup show:
Livet ass

Billetter og turnéliste blir lagt ut i slutten av august 2024.
Gled dere, det tror jeg blir et morsomt show om overraskelsene Livet pleier å by på!

Tidligere show

Jeg drev med standup på heltid fra 2000-2004. Jeg sluttet for å starte med familieterapi-studier og trodde virkelig ikke jeg skulle tilbake på den scenen. Men så opplevde jeg samlivsbrudd i januar 2013 og tenkte at jeg ville lage et standup show om hvordan livet ikke alltid blir som man hadde tenkt…

Overganger show dora thorhallsdottir

Overganger

(2021 – 2023)
171 forestillinger

Om showet

En hyllest til hverdagsmennesket

Overganger er et standup show om de ulike overgangene i livet, om hvor trøblete de er, men også ofte ufrivillig komiske. Overgangsalderen for eksempel. Vi skal alle oppleve dette når vi er ca halvveis i livet, men det er ingen som snakker om. For på merkelig vis har vi klart å gjøre det å bli eldre i en kropp som naturlig forfaller til noe skamfullt (Heia mennesker!). Av den grunn vet vi ikke noe som helst om hva vi har i vente, er det ikke et supert opplegg?!

Dette standup showet er en hyllest og en kjærlighetserklæring til hverdagsmennesket. Det er observasjoner av absurde ting vi driver med og ikke minst en gjennomgang av alt gnålet som følger av å ha en kropp. Målet er at du ler masse, men hvem vet, kanskje du lærer noe om vår tids siste tabu: nemlig overgangsalderen.

Premieren var 17. september 2021, i Drammen teater. Deretter fulgte totalt 171 forestillinger.

dora-overganger

Familiegreier

(2013 – 2019)
118 forestillinger

Om showet
26.januar 2017 var det ny premiere på Latter, denne gangen om alt som omhandler familie-krøll. Det het Familiegreier og hadde 118 forestillinger på litt over to år.
dora-overganger

Det var ikke sånn
det skulle bli

(2013 – 2015)
89 forestillinger

Om showet

Så da skrev jeg «Det var ikke sånn det skulle bli», som hadde premiere på Latter, 19.september 2013. Egentlig skulle det bare være 6 forestillinger, det var jo 10 år siden sist jeg hadde gjort standup. Men så fikk showet så gode anmeldelser og overraskende nok, så endte det med 89 show som gikk over to år, på Latter og på Norgesturné.